Kläder

Beställde hem lite kläder från både ellos och kappahl, ja även lindex men de har inte kommit än. Har vart lite orolig att kläderna kanske skulle komma att vara lite små, är inte van att beställa så små storlekar som jag får göra nu. Och så kommer kläderna hem och allt allt är för stort??? (nä nu ljög jag en bh passa faktiskt precis som de tillhörande trosorna) Vad är oddsen på det? Bara att skicka tillbaka och kryssa i mindre storlekar. Jag kan inte få in i mitt huvud hur jag ser ut nu. Tror nog fortfarande att jag är en liten tjockis som knatar runt.
Men helt klart ett ganska angenämt problem när det för en gångs skull är så att kläderna är för stora och inte så att kläderna inte fanns i större storlek och ändå är för små. Nu börjar "problemet" gå mer åt andra hållet :O
Nå väl tillbaka med kläderna och hoppas att de passar när de kommer i mindre storlek :)

Ok men inte bättre än så

Jag kom i mål
Jag överlevde
29:07 min

Det är ok men inte mer än så. Känner jag borde kunnat pressa mig själv mer. Borde kunnat förbättra tiden. Men nu är det lite av bevisat att mig hjälper det inte att ha draghjälp jag springer inte fortare för det. Det enda som kan få mig att trycka på mer i stegen är vilket humör och hur pigga ben jag har.

Vädret var det optimala, super go stämning, mycket folk :) Ja dagen var riktigt riktigt super trevlig.
Men till nästa år ska jag:
• bättra på tiden hemma så jag vet att jag springer under 27, helst runt 25
• se till att stå vid startsnöret så man kommer iväg och inte blir ståendes i dyrbara sekunder

Ja gott folk då har jag klarat av min första riktiga tävling ever!
Plats?
180
Del mål till nästa år:
• hamna på en tvåsiffrig plats ;)