Allt för att slippa

Ja jag gör allt jag kan för att INTE skriva på den där jäkla uppsatsen. Jag har kört igång en maskin tvätt och sorterat tvätten så att jag kan tvätta ett gäng till. Jag har kört igång en deg till bröd och plockat fram grejerna till att knåpa ihop en pepparkaksdeg. Sen har jag börjar förbereda så att jag kan sätta ihop alla pepparkakshus och traktorer och granar. Som sagt allt för att slippa ta tag i denna sablans uppgift.
 
Igår smet jag ifrån genom att dra ut i skogen med familjen, om det var värt det? Oja så galet värt det! Så skönt att slippa tänka på något annat än just vad man gör just där just då. Stank som en skogsbrand det gjorde vi när vi kom hem, men vem bryr sig? Vi var så nöja allihopa, kidsen slockna i bilen hem... det var inte riktigt enligt plan men se det fixade sig ändå.
 
Åh min lilla skrutt Majsan tycker nog att matte är bland det dummaste som finns just nu. Hon har fått en tratt av mig för att inte slicka på ett sår hon har på ena benet. Det är tvättat och rengjort och enligt order ska hållas rent och då ska inte Majs hjälpa till. Så ja jag är inte så där galet poppis just nu, fast ändå vill hon gärna sova och ligga hos mig, men när jag pratar med henne så vägrar hon att lyssna. Envisa lilla åsna <3
 
V och E har danstävling i tv-rummet och Lilleman han bygger lego så det står härliga till. Är så glad att vi köpte lego till denna lilla människa, han sitter och bygger dagarna igenom. Och någon har viskar i mitt öra att tomten kommer med mer lego i säcken :)
 
Men åh nej jag har blivit introducerad till en sida på nätet.. wish tror jag att den heter, där man kan shoppa typ allt! Varför visade J mig den?? Finns hur galet mycket saker som helst där som jag gärna vill ha, både bra och helt onödiga saker :D
Hur tänkte J där egentligen när han visade den???
 
Ilningarna i benen kan ha lättat lite, men jag kan varken stå eller sitta utan att det ilar i benen, fattar inte va det är. Men troligen någon nerv som ligger i kläm eller nåt. Försöker att stretcha så mycket jag kan mest hela tiden i hopp om att jag ska få loss det som ligger och inte är som det ska. Fattar bara inte va det kom ifrån, men om jag tänker lite på det så har det nog kommit smygande. Först var det bara ibland och bara under korta stunder och dessutom bara i benen. Nu ligger det där hela tiden och sträcker sig som sagt från höfterna till fötterna. Men det ska nog fixa sig :)

Idé torka, ilningar i benen och längtan efter jullov

Ärligt jag vet inte hur jag ska få denna uppsats skriven, det kommer inte ut ett endaste litet ord när jag försöker att skriva. Jag vet inte alls vad jag ska skriva. Boken i sig är ju helt ok, det är roliga bilder och fyndig text, men nä det finns inget för mig att säga om den. Inte nu och inte igår och inte i fredags :( Men jag måste få till mellan 700-800 ord. Hur det nu ska gå till :S
 
Igår var vi och badade med de små, de verkligen älskar att bada. Ja jag tycker också om att bada, men hade uppskattat om det vart några grader varmare i vattnet ( jag vet inte hur jag ska fixa Swimrun). Ortens tidning var där och fotade, så vem vet snart kanske man är med i tidningen iklädd badkläder.... Gaaa skrämmande tanke! Men men jag var i alla fall i vattnet och omringad av kidsen ;)
 
Vet inte vad det beror på men jag har som tandvärk i benen, från höfterna ner till fötterna. Trodde att det skulle bli bättre om jag rörde på mig men det var värre än någonsin igår kväll. Det liksom ilar i benen hela tiden. Jag är inte det som förespråkar tabletter men igår fick jag snällt ta en för att överhuvudtaget kunna komma till ro och kunna sova.
Någon som vet varför och vad det kan vara som gör att denna obehagliga känsla kommer? Jag är ingen gummitarzan men har aldrig haft svårt att stretcha och typ stå med raka ben och lägga handflatorna mot golvet, men nu kan jag knappt stå med raka ben och luta mig framåt? Känns mysko, har googlat men hittar inte vad det kan vara :( Hoppas det ger med sig.
 
Idag ska vi ge oss ut i skogen och grilla korv och bygga kojor. Solen skiner så inte kan vi sitta inne eller hemma heller. Man vill hinna med så mycket som möjligt på helgen så man känner att man haft kvalitetstid med familjen och denna helg har vart en riktigt mysig helg med bara en massa tid med familjen <3
Massa mys med lussebullar och adventsljus :)