Ännu en ängel har lämnat oss

I lördags fick vi hem vår pälsboll Siri. Jag hade efterlyst henne på Facebook då hon senast var hemma på torsdagskväll. Det tog ig inte så långtid innan en av våra grannar på andra siden vägen hörde av sig om en katt som hittats. Jag kände på en gång att det var Siri. J sprang dit och hämtade hem vår älskade hårboll.
På sätt och vis är det skönt att veta att hon inte lider utan har kommit hem. Men samtidigt är det så orättvist att hon var tvungen att mista livet pga att någon körde på henne och inte ens kunde stanna och kolla hur det gick. Nu dog hon ensam liggandes mot en vägg.
Hon kommer för alltid saknas oss 💔 Men nu leker hon i katthimlen tillsammans med Solveig och nu får även hon träffa Harry ❤️❤️❤️
Det här året har varit ett jävla skit år! Måtte resten av året få innehåll många starka och fina stunder så vi i slutet av året kan minnas tillbaka till något annat än sorg, saknad och mörker.


Kompletteringen är inlämnad

Så nu vågar jag knappt öppna mailen i rädsla för att det ska finnas ett mail ifrån examinatorn där det står att den inte höll måtten. Vidriga jävla uppsats vad jag hatar dig!! Jag går omkring med ett evigt magont som inte vill ge med sig.

Helgerna är för korta, hinner ingenting! Veckorna går fort men känns emellanåt som oändliga motsägelsefullt jag vet.

Fick en gammal volvo av mamma och hennes man. Lite uppfräschning så blir det nog kanon det här. En tvätt kan den behöva. 

Höstlovet

Men det var ta mig sjutton över innan det ens hann börja. Swisch sa det så var det slut! Men en riktigt trevlig middag hann vi med i alla fall, den gick i 1920-tals anda