frippklipp

så har stor töserna skrämt folk i byn.
Vart bra mycket godis i hinkarna. De har på eget bevåg valt att inte äta godis innan 1 januari i utbyte mot en större slant. Så godiset gav de bort till sina små syskon. Tycker jag var kul att de valde att gå runt och spöka och samla godis som de sen gav bort.
 
Jag och Lilleman var till frisören idag. Lilleman vart fläckvis väldigt fin. Han satt inte så still i slutet men jag tycker slut resultat ändå vart riktigt skapligt.
Själv har jag ungefär samma förhållande till frisörbeslk som många har till tandläkarbesök.
Blev så nöjd jag kan bli med min klippning. Vart faktiskt riktig bra. Helt nöjd med ett frisörbesök kommer jag vara den dag jag kliver ut med tjockt, långt, blankt hår ;)
 
 

skadeskjuten drake

ungefär så kan man likna mitt humör.
tänker inte ha genom dåligt samvete över det. tycker mig ha lite rätt till katastrofalt humör då jag inte fått en blund i natt.

först kunde jag inte sova då mina ben och höfter gjorde vansinnigt ont (???). var uppe och vandrade i hopp om att det skulle ge med sig. men tillslut var det bara att inse att värktabletter var vad som gällde.
sen kom en febrig E in och stökar. när hon väl börja komma till ro så där runt 3 kommer Lilleman in. han har inga planer på att sova utan håller mig vaken.
kl 4 kommer sen V in och tycker att vi ska gå ner?????
jag tror ärligt att säger jag att jag har fått sova en timma i natt har jag varit positiv.
så där av har jag inte en uns av acceptabelt humör.

idag avråder jag alla från att ens tänka tanken på att försöka nåt med mig.
idag avråder jag mig själv från att över huvudtaget ens existera!

mina barn har alltid varit morgonpigga men idag/natt tycker jag att de gick från morgonpigg till nsttsuddare.

energi önskas köpa

tröttheten är ett faktum. varje dag är en kamp mot lusten att tillbringa åtmindtonde 21 timmar av dygnet ner bäddad i sängen.
lite av en omöjlig dröm att uppfylla när jag är ensam hemma med alla barnen.
imorgon är det dock dagis för de små vilket ger mig möjlighet att vila några timmar mitt på dagen.

det är tufft att inte känns igen sig själv. att inte vara som man brukar. att bli påmind om sin brist dagligen. jag tror jag klarat av något så enkelt som att lägga mat på tallriken enda tills jag vrider på huvudet och jag inser att hälften ligger bredvid tallriken och inte på.

vill ut och springa. längtar så galet mycket efter att snöra på joggingskorna och dra iväg. men som det är nu är energin slut redan innan jag gått från att längta till att nå hallen.

fick dock höra att denna enorma trötthet är vanlig efteråt och det känns riktigt skönt. att även om det är jobbigt som sjutton är det ändå åt rätt håll.
kroppens sätt att reparera och återställa.