Imorgon....

Jösses imorgon beger vi oss till husvagnen. Jag hoppas verkligen vi får fint väder så barnen kan bada mycket. Känns ju lite som sommaren kommit nu. Tror att det är fler än jag som ser fram emot att åka iväg :) T och S längtar massor, twinsen och lilleman är för små för att vara spända på det sättet men det speglar av sig på dem att vi andra är uppspelta :) Sen mitt i allt packande håller jag på att måla de smås sovrum och två vidriga färger....... Jag undrar: Är det säkert att vi valde dessa färger??????? Jaja det blir nog bra när det är klart :S

Mot Momo och Foffa

Så bar det iväg med bilen fullastad med massa barn, en mamma och allt som kan tänkas och inte tänkas behövas när man ska bo hos älskade Momo och Foffa ett par dagar medan pappan renoverar :)

Jobb

Så var arbetsdagen slut. Känns bra att få komma ut och jobba trots att nattens sömn var befintlig. Men vi tar nya tag och hoppas att vi får sova gott i natt :) 2 dagar till att jobba sen ser jag fram emot att få skapa bekantskap med husvagns semester :) Jag vill packa allt som kan tänkas behövas och gå åt medan J menar på att "ta det lugnt det finns affärer". Vilket han har väldans rätt i, men lite av charmen är väl att slippa ränna till affären titt som tätt? Nä väl blir säkerligen så att jag får min vilja igenom vad gäller packning plus att vi ränner på affären var och varannan stund ;)