Mirakel •2

Två helt magiska ting!!!
• de är här och gör vårt badrum!!!!!
• pusslet som lilleman fick i lördags har fortfarande alla bitar kvar trots att det läggs säkerligen någonstans mellan 10-25ggr om dagen :)


Va va det ja sa???

Hur mycket har hänt i vårt badrum idag??
Noll
Nada
Zip

De har inte varit här
De har inte ringt

Jag blir galen!!!
Ja och som om inte det är illa nog i min kaotiska värld så stängde de igår av vattnet utan att tala om. Väldigt smart när tre små barn är hemma???
Sen glömmer de att låsa källar dörren när de går.... Ja de glömmer inte bara att låsa de glömmer att stänga den???
Så jäkla smidigt där står den öppen hela kvällen tills J kommer hem från jobbet vid 19. Då har den stått helt öppen sen typ 14 och det är -8 ute.
Om det var kallt i källaren??? Jo tack det kan man ju lugnt säga. Och det är inte bara källaren som kyls ner utan hela huset.
Och det som är ännu mer frustrerande är att det inte är första gången de gör så här!!!!
GAAAA! Aldrig mer byggfirmor!!! Fr.o.m. nu ska det bara renoveras sådant som vi själva kan fixa!!!!

Snorigt värre

Och totalt utan ork.
Lite tråkigt att det inte är samma person vi pratar om :/ Snoret står lilleman för i liter vis. Saknaden av ork har drabbat mig vilket inte är någon höjdare i vanliga fall men när man ska försöka passa upp på små sjuklingar och få vardagslivet i den totala byggkaosen att flyta på är det fruktansvärt både fysiskt och psykiskt att inte orka något alls.

Badrummet som de så fint lovade att de skulle göra klart idag om duschen hade kommit (den kom igår och de ringde vi och tala om) ser precis ut som igår. Kanske jag som är kinkig men kl är över 10 och jag har inte sett skymten av någon byggarbetare. Är det jag som fått en sned bild på när deras arbetsdagar börjar? Jag var nämligen säker på att i byggbranschen börjar man runt 7 ja senast 8?????