Skansen

Skansen hela dagen igår, vädret var inte på våran sida men det var humöret så det blev en mycket lyckad dag i alla fall :) Vi såg både djärv, varg och lo... tror aldrig att jag lyckats se alla de djuren när jag varit där. Vi var alla nöjda när vi åkte där ifrån, fast det tog lite längre tid att ta sig hem eftersom det var avspärrat över allt så det var inte det lättaste att hitta en väg ut från stan. Sen efter det vart det bio med bästaste L. San Andreas tror jag att den hette, en riktigt bra film tycker jag även om det var aningen för mycket "under vatten scener" för min smak, har lite svårt för dem. Men förutom det var det en riktigt bra film. Idag fick jag sovmorgon och sen låg det ett så himla fint kort från barnen och J på bordet och efter det fick jag blommor och choklad- min familj vet vad jag tycker om :) Sista veckan i skolan nu då, hur har denna termin kunnat gå så här fort?! Jag har haft motivation = noll! Men ändå har det gått så fort, känns som om det var typ en vecka sen vi började efter "jullovet". Snart är vi inne på termin 4 och det innebär att snart är halva tiden gjord. Snart snart kanske jag står där med min examen och min egen klass som jag ska försöka undervisa och förbereda för livet inom skolan. Skrämmande men samtidigt bara längtar j

Woop woop

Yes! Matematiktentan är Godkänd! Så jäkla nice! Kan jag släppa det och bara lägga all energi på gruppuppgifterna. Jag säger inte ett jag klara mig med råger men jag klarade mig med i alla fall några poäng till godo. Var till optikern idag för att jag ska kunna få linser igen, så jobbigt att ha solen i ögonen hela tiden. Vad fick jag för besked? Jo att jag ska börja vara utan glasögon och endast ha dem när jag verkligen ska kolla på saker på långt håll t.ex. när jag ska läsa av tavlorna och Power Point vid föreläsningar. Så jaha nu ska jag bli utan glasögon, känns skumt. Jag som typ ser noll på håll, men men jag ger det ett försök. Vore ju nice om jag slapp dem framöver. Imorgon har vi som plan att åka till Skansen med de små. Vet inte hur det blir då J är sjuk, men jag hoppas hoppas hoppas att han mår bra imorgon så att vi kan åka. Annars får jag försöka att åka själv, men det känns som det kan bli lite tufft för mitt nervösa och ostabila psyke.

30 till då!

Woop Woop äntligen så var svenskan kirrad! Så skönt att kunna släppa det helt nu för ett tag och sikta in mig på matematiken och hoppas att jag klarar den. Gör jag det så får jag ytterligare 30HP :) Börjar få ihop en del nu! Kan inte fatta att en termin till så har jag gjort hälften av hela utbildningen. Det går galet fort när man har kul!