En gång ingen gång...

Två gånger en vana???
Ja jag pratar om min joggingrunda. Nu måste det ju bara räknas som en ovanligt hälsosam vana när jag varit ute och sprungit två morgnar på rad. Eller är det inte så det fungerar???

Våran extremt jobbiga kisse har nu äntligen fått gå ut igen efter veckor av upplevelsen att agera innekatt. Först löpte hon lät illa hela nätterna och hela dagarna och då vi inte vill ha kattungar fick hon hålla sig inne. Sen blev hon en hen och var då tvungen att vara inne i ytterligare 3 veckor i väntan på att allt skulle vara ordentligt läkt. Men nu äntligen är hon fri att springa ut när hon vill. Och det firade hon snabbt med att placera sig i trädet utanför köksfönstret :)

Årets första

Joggingrunda avklarades med bravur idag :) Vilket säkerligen kommer medföra att jag är okapabel att ens gå imorgon. Men morgondagens bekymmer är ingen idé att gräva ner sig i idag.
Så jag passar helt enkelt på att känna mig mäkta stolt över mig själv, att jag klarade av att springa hela rundan utan ett endaste stopp :) Heja mig!
Sen vart det lite rockande på altanen också.
Man kan ju hoppas att denna lite hurtiga variant av mig har kommit för att stanna ett bra tag!!

Igår var vi ute på prommis i det fina vädret. Först en rask promenad så att mamman och pappan fick röra på mig sen stannade vi till och röjde i lekparken då barnen också fick ha lite sköj :)

https://cdn3.cdnme.se/3305069/7-3/pic_51572e35ddf2b31fb429d5f8.jpg" class="image">


Liknande inlägg