På nå' vis ska dä bli bra

Igår fick vi veta vad J kommer göra efter september. Han kommer komma hem och jobba :D dock blir det skift med var tredje helg :( Så ja nu sitter en annan lite i skiten. Har precis fixat så jag fr.o.m. september ska jobba varannan helg just för att familjen ska få mer tid tillsammans. Men ja nu med hans nya schema kan jag inte jobba så utan antingen kommer två helger på en 6v period att försvinna eller så kommer jag få jobba 2 av 3 helger.
Alternativ 1 innebär en hel del förlorad inkomst och jag har redan gått ner pga att jag bytt från varje till varannan helg :(
Alternativ 2 innebär också inkomst bortfall (dock inte lika stort) och dessutom kommer vi åter igen jobba varje helg :(
Och ska jag jobba två av tre ja då sitter jag här och jobbar när stortjejerna är hemma. Var mycket för deras skull jag bytte från början. Ja det känns som man sitter i klistret hur man än gör. Hur jag än vrider och vänder på mig själv räcker jag inte till.
Alternativ 3 är att jag söker helt nytt jobb vilket då troligen kommer innebära längre dagar, kvällar och helger vilket innebär längre och fler dagar för de små på dagis :( och det är svårt att söka nytt jobb och börja med att tala om hur man inte kan jobba pga att man har barn och den andre redan jobbar skift :/

Äsch får väl följa med mamma och hennes man och öppna ett familjeföretag i Indien :P

Men det kommer säkert att lösa sig. Det måste det göra! På nåt vis....

Dessa underbara småbarnsår

Tar totalt knäcken på mig!!!! Ja jag vet snart står jag här med en hög av tonåringar och undrar vart de små söta barnen som tultade fram genom huset tagit vägen. Men just precis nu när jag är mitt i detta så tar det totalt knäcken på mig. Att aldrig få sova är skit jobbigt. Men visst det är självvalt och på samma gång som jag tror jag ska gå under 500 gånger om dagen älskar jag när de kommer uppkrypandes på nätterna. Borrar in huvudet i armen på en och somnar om på två röda ❤
Snart är den här tiden förbi och jag får vara glad om jag får hålla dem i handen någon gång ibland. Skattar mig lycklig att min 10åring faktiskt låter mamma hålla handen och att jag fortfarande får både hejda puss och kram innan skolan. Snart är det bara ett brölande och en smäll i dörren som gäller.
Så skärp sig nu! Njut av att inte få sova bara för att de små bråkar om vem som ska ligga bredvid och bara för att sängen är för liten för tre små på tvären och en mamma. Snart ekar sängen tom och känns enorm.

Älskade underbara fantastiska hysteriskt trotsiga huliganer ni är kärlek ❤❤❤❤❤

Som ett brev på posten

Träningsvärken i armarna har anlänt :) hoppas inga tunga lyft står på schemat idag ;)

Igår kom det hem lite paket med höst-och vinterskor till de små och mig.
Sen kom även löparjackan och ponchon jag beställt. Börjar känna mig lite sugen på hösten. Det tar emot att erkänna men det börjar rycka i höstmysnerverna. Tända ljus, sprakande brasa, ulliga koftor. Ja allt sånt som gör hösten magisk. Löven i alla fina färger.
Börjar känna mig redo för att klä mig varmt i fina stickade tröjor och sköna kängor :)
Jo visst är det så, jag längtar nog lite efter hösten iallafall ;)