krocket

Ja så här spelar man tydligen
krocket i min familj, jag vet ärligt inte ens om det är någon idé att jag frågar om reglerna. Känner mig helt borttappad bara av att titta 😱
Inspiration

Åh jösses vad det är saker jag vill göra. Skapar glädjen är tillbaka, det är så mycket jag vill göra att jag inte vet vart jag ska börja.
Jag vill göra smycken (har fått ett litet jobb med ett armband där så en stund har jag att göra).
Jag har fått för mig att jag ska göra stentroll, måla på sten, gravera i sten.
Jag vill röja i trädgården och fixa den lilla rabatt vi har kvar efter att ha grävt upp 90% av den och lagt sten där istället :)
Jag vill rita och måla!
 
Jag man kan nog säga att jag vill göra allt utom att sitta inne och plugga just nu. Vilket är just vad jag skulle behöva göra. Har en uppsats som ska in innan måndag så egentligen har jag inte alls tid med något annat.
Men då är frågan stoppar det mig från att göra andra saker????
Nopp, jag gör precis allt utom just det jag måste göra.
 
Så svårt att låta bli att vara kreativ när det kliar i fingrarna och sommaren står runt hörnet. Altanen är iordning och bara vänter på flera soliga stekheta dagar.
 
Nä nu är det dags att börja angagera sig i att tillverka smycken och känna att jag är tillbaka. Har leget så lågt med den delen av mig själv så länge, känns som jag ligger efter. Så mycket att ta igen, så många smycken som borde gjorts ;)

Påsk

Påsk är verkligen inte någon högtid jag bryr mig om, har inget påskpynt, äter ingens speciell mat eller gör något speciellt. Det enda är väl godiset till barnen, spöka ut dem till påskkärringar. Tutta i dem att det är påskharen som kommer med godiset.
Jag är iallafall glad att den snart är över, även om det alltid är skönt med ledighet ;)
 
Igår tyckte jag kidsen var allmänt skit dryga hela dagen, detta trots att vi drog iväg på cykeläventyr och lekte på olika lekplatser i flera timmar... idag fick jag svar på varför, Lilleman ligger i feber och är helt slut. Ja su nu känner jag mig som en risig mamma som inte fatta det igår :(
 
Håller på att leta cykelkärra, vi har en men vill ha en till för att inte min cykel ska behöva dra allt. Plus att det kan vara bra att ha lite packutrymme ;)
Drömmer om att kunna dra iväg på lite cykelsemeter nu i sommar. Inte vara borta länge, men typ en nattet eller nåt. Hitta nå mysigt ställe där man kan tälta och fiska typ.
 
Haha nu känns det nästan som om sommaren är här. Så nu gäller det att smörja benen med brun-utan-sol i så många lager jag hinner innan det är dags att släppa ut benen i det fria :P Benen är påå gränsen till genomskinliga, ja så vita är de. Den enda färg de har är färgern efter åderbrocken jag fick i samband med twinsen. Och nä det är ingen färg jag föredrar så nu smetas det på kräm så det sprutar om det ;P
 
Åh, jag är verkligen kär i den nya drycken jag upptäckt typ 2 år efter alla andra. Men den funkar verkligen för mig, jag känner att jag blir piggare och det är ju det som är tanken.
 
Nu måste vi verkligen ta träningen på allvar!! Körde mage igår, dock aningen besviken idag då det inte finns tillstymmelse av träningsvärk :( Hårdare träning idag då! Känner att armarna blivit svagare på den här tiden då vi legat lågt med träning, det tar sådn tid att bygga upp och det går på ett naffs att mista det lilla man lyckats bygga.
Så nu gäller hårdare träning fram över!
 
Just nu när J jobbar som han gör blir det inte mycket till löpning, men jag försöker att få till en ordentlig cykeltur. Det borde ju ge lite eftersom jag dessutom släpar på alla kidsen, det är någar kilo extra... typ 45-50...