Nu är det bara för sommaren att komma med stormsteg!

Husvagnen är på plats, poolen är monterad och ja nu är det bara den gassande solen vi väntar på. Den kom på besök i helgen, hade dock hoppats på att den skulle stanna ett tag till!
 
Mattekursen är klirrad! Jiha på tentan och mattesången är godkänd. Känns magiskt skönt att ha det ur världen. Nu är det bara uppsatsen jag fick rätt till som inte fått en OK-stämpel ännu.
 
Hur går VFU:n? Jo jag tycker att det går bra, det är galet roligt. Längtar bara till att vi ska ha pluggat klart så vi får börja jobba. Bara 3,5 år kvar nu ;) Fast å andra sidan jösses vad kul jag kommer ha i 3,5 år till :)
 
Fatt snart slutar T 4:an och S 2:an. Börjar 5:an och 3:an till hösten. När blev de så stora?????
 
T vurpa på cykeln här om dagen så det vart ett besök på Närakuten, tillbaka imorgon för att stämma av hur det ser ut.
V ramla på Konsum och dämde huvet i sten golvet så hon fick sig en redig bula :(
Så nu har vi klarat av sommaren stora då?
 
Igår hade jag en stunds egentid med min mor. Så jag saknar det! Varför ska det vara så långt mellan gångerna. Vi hinner ju aldrig prata klart! Tycker att de kan ta och flytta hit så det blev lite närmare.
 
Sommarens AttGöraLista börjar bli lång. Ja vi ska byta ut hela staketet, bygga sandlåda, måla fönstren och så har mamman i huset (alltså jag) kommit på att en altan på framsidan vore väl galet mysigt då det är där vi har morgonsol. Äta frukost ute är väl för mysigt? Så nu är det på G också. Jösses och till detta hör att jag har 2 veckors semester..... få ihop den matten och 5 kids! Jiha!!

Rostfritt

Det blev ett armband till slut iallafall. Hur materialet var? Så mycket hårdare att jobba i än vad jag är van. med, men förhoppningsvis så är det för att det är ett tåligare material :)

#208

Tiden var sämre än förra året, men jag är ändå nöjdare i år. Konstigt men så är det. Mina förutsättningar har varit andar i år. Jag vet att jag gav allt. Orkade knappt ta mig i mål, benen var som bly. Det var så där att det inte ens gick att spurta sista metrarna, det gick bara inte att springa fortare.
 
VFU:n har nu vart igång ett tag. Hade min första lektion idag. Hur det gick? Jo, jag tycker att det gick rätt bra faktiskt. Det  var inte perfekt men det funkade. Barnen var nöjda, det var inte speciellt stymligt och jag höll mig till saken ;)
När dagen led mot sitt slut vara alla barns så glada och kramig att jag nästan vågar tror att det tyckte att dagen varit riktigt bra.
Jag vet iallafall att jag älskar det!! Det här är mitt drömyrke! Jag har känt viss tvivel, tror mycket grundar sig i rädsla. Men nu vet jag att det här är vad jag vill göra. Jag bara längtar tills jag får min alldeles egna klass!
 
Snart är det sommarlov, kan inte fatta att det redan gått en hel termin. Känns som det var typ igår jag fick besked om att jag kom in på utbildningen.
Sommarjobbet står och knackar på dörren. Blir att knäcka extar inom hemtjänsten denna sommar. Får se hur det känns, trivs jag så kan jag tänka mig att jobba nästa sommar och kanske hoppa in under terminen. Förutsatt att det inte är dödligt mycket att göra i skolan så klart.
 
På fredag kör vi ut husvagen. Så det blir premiär sovning där fredag till lördag... hela familjen längtar! Husvagn= sommar på riktigt ;)
 
Har fått en beställning på ett armband också. Det är så galet roligt när gamla kunder återkommer och gör fler beställningar.
Ska börja med det idag och hoppas hinna få iväg det imorgon så det hinner fram till morsdag.
Detta armband ska göras i rostfrittstål, vilket gör att det håller bättre. Har inte jobbat allt för mycket i det materialet så det blir lite av en utmaing.
 
Väntar och väntar på att få komma till El Doctoro och få min dom om ögonen och körkortet. Tyvärr är mina förhoppningar på att jag kommer få köra igen mycket små, då jag inte känner att synen förbättrats allt. Missar fortfarande massor och har svårt ett se foölk i ögonen då jag bara ser halva ansiktet av dem :/
 
Väntar på de sista betygen i matematiken. Har en uppsats i svenska jag inte vet hur det gick med än och sen är det mattetentan och det estetiska momentet i matte som jag väntar på. Spänningen är olidlig :O