Sovmorgon

Måste vara ett hitta-på-ord som är till för att reta gallfeber på oss småbarnsföräldrar. För ärligt finns det verkligen nåt som heter sovmorgon! Jag vet inte att jag kan minnas att jag upplevt en sådan... Eller kl 06:15 kanske är sovmorgon?
Eller är sovmorgon någon form av himmelsk bakelse som avnjuts i en stilla stund på morgonen??? I så fall är det nig många år kvar tills jag lär smaka den :P
Men jag ska inte klaga... så mycket iallafall... det finns ju inte en sportslig att jag missar en sekund av dagsljuset och av dagsljus blir man väl pigg??? Så ok tekniskt sett borde jag vara super pigg med tanke på allt ljus jag hinner lapa i mig under dagarna. Tänk så trött och sluten jag skulle vara om jag fick uppleva en sovmorgon då och då. Nä fy sånt har vi inte tid med måste vara pigg så jag orkar hänga med på barnens alla otyg ;)

En riktigt härlig dag

Idag har jag haft en riktigt härlig mor och dotter dag, det vill säga min mamma och jag :) Det var på tok för länge sedan vi hade en dag för oss själva. Vi strosade runt i affärer och jag fyndade två fina klockor en till mig och en till J. Sen shoppade jag lite födelsedagspresenter till T som snart fyller år.
Vi åt lunch och pratade en massa goja. Njöt av härligt väder gjorde vi också.
Nä att det ska vara så galet svårt att få tiden att räcka till till att träffas. Men det blir lätt så speciellt nu när mamma jobbar 100%, jag jobbar alla helger och J dessutom jobbar borta hela veckorna :(
Men vi ska bli bättre!

Sen att min rygg håller på att ta död på mig det är en annan sak. Men man får helt enkelt försöka se det positivt, jag har faktiskt en rygg att ha ont i.
Och dagen med mamma var så trevlig att jag glömde gå på Apoteket och köpa piller :)