Sol 🌞

Fan vad jag Àlskar sommaren. NÀr man vaknar och bara kan kliva ut och mötas av sol och vÀrme. Kanske jag föddes i fel del av vÀrlden. Visst Àr det mysigt med snö och kyla men aldrig att snö gör mig lika lycklig som solen.

Idag har vi lagt i stort sett hela dagen pÄ att plana ut och grÀva ut dÀr poolen ska stÄ och sen monterat poolen och just nu fyller vi pÄ. Hoppas vi kommer njuta lika mycket av den i Är som förra sommaren. DÄ bodde vi nÀstan i vattnet, bÄde hÀr hemma och vid husvagnen eller uppe vid stenbrottet.

NĂ€sta vecka Ă€r det skolavslutning bĂ„de tisdag och onsdag vilket betyder att vi fĂ„r klĂ€ upp oss tvĂ„ dagar. Woooooohooo. Hoppa det Ă€r fint vĂ€der sĂ„ vi inte behöver stĂ„ i regnet och sjunga. 6 arbetsdagar kvar sen tar större delen av denna familj sommarlov. En liten del tar sommar pĂ„ tisdags kvĂ€ll, en annan tar sommar pĂ„ onsdag. De smĂ„ fĂ„r vĂ€nta tills jag jobbat klart sen tar vi sommar. TyvĂ€rr har inte J möjlighet men han kommer och gör oss sĂ€llskap sĂ„ smĂ„ningom. 

Kommentera hÀr: