Nu är det bara för sommaren att komma med stormsteg!

Husvagnen är på plats, poolen är monterad och ja nu är det bara den gassande solen vi väntar på. Den kom på besök i helgen, hade dock hoppats på att den skulle stanna ett tag till!
 
Mattekursen är klirrad! Jiha på tentan och mattesången är godkänd. Känns magiskt skönt att ha det ur världen. Nu är det bara uppsatsen jag fick rätt till som inte fått en OK-stämpel ännu.
 
Hur går VFU:n? Jo jag tycker att det går bra, det är galet roligt. Längtar bara till att vi ska ha pluggat klart så vi får börja jobba. Bara 3,5 år kvar nu ;) Fast å andra sidan jösses vad kul jag kommer ha i 3,5 år till :)
 
Fatt snart slutar T 4:an och S 2:an. Börjar 5:an och 3:an till hösten. När blev de så stora?????
 
T vurpa på cykeln här om dagen så det vart ett besök på Närakuten, tillbaka imorgon för att stämma av hur det ser ut.
V ramla på Konsum och dämde huvet i sten golvet så hon fick sig en redig bula :(
Så nu har vi klarat av sommaren stora då?
 
Igår hade jag en stunds egentid med min mor. Så jag saknar det! Varför ska det vara så långt mellan gångerna. Vi hinner ju aldrig prata klart! Tycker att de kan ta och flytta hit så det blev lite närmare.
 
Sommarens AttGöraLista börjar bli lång. Ja vi ska byta ut hela staketet, bygga sandlåda, måla fönstren och så har mamman i huset (alltså jag) kommit på att en altan på framsidan vore väl galet mysigt då det är där vi har morgonsol. Äta frukost ute är väl för mysigt? Så nu är det på G också. Jösses och till detta hör att jag har 2 veckors semester..... få ihop den matten och 5 kids! Jiha!!